Brengen / Halen

Geef een product een nieuw leven

Een belangrijk aspect van recyclen is het opnieuw gebruiken van goederen of het verwerken van goederen tot nieuwe grondstoffen. Ons bedrijf biedt u de mogelijkheid om uw goederen bij ons af te geven of de door u, in onze winkel gekochte goederen, af te halen of te laten bezorgen.

Er zijn een aantal mogelijkheden:

U heeft iets voor ons:

U kunt dagelijks uw overbodige artikelen bij ons brengen. In de recyclestraat wordt door de medewerkers bepaald of de door u gebrachte goederen door ons worden aangenomen om te worden verwerkt.

Brengen kan tijdens de openingsuren op ma t/m za van 10.00 uur tot 17:00 uur.
Wij accepteren geen goederen die vallen onder het Klein Chemisch Afval.

Hier vindt u onze innamevoorwaarden.

U heeft iets gekocht:

Grote artikelen die u bij ons gekocht heeft kunnen wij ook bij u thuis bezorgen, zie hiervoor de regeling in de winkel. Deze worden bij de voordeur afgeleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de goederen nadat wij ze bij uw voordeur hebben afgeleverd.

Bezorging in Borne, Zenderen en Hertme is gratis voor aankopen boven de €100. Verder verwijzen wij u graag naar de tarieven welke in onze winkel staan aangegeven.

Hier vindt u onze verkoopvoorwaarden.

Inboedels

Wij halen nog wel complete inboedels op. In bijna alle gevallen doen wij dit gratis. Bel met 074 2668633 voor informatie of om een afspraak te maken.

Winkelwagen