Innamevoorwaarden

Waar moet een product minimaal aan voldoen

Kwaliteit van de aangeboden goederen

Om in aanmerking te komen voor hergebruik door verkoop of recycling dienen de door u aangeboden goederen voor de kringloopwinkel aan enkele minimale kwaliteitseisen te voldoen. Onze medewerker zal de goederen op basis van de volgende criteria beoordelen, er is geen discussie over mogelijk:

Verkoopbaarheid

Schoon/leeg

Geen beschadigingen

Compleet

behalve serviesgoed/glaswerk

Vervoerbaar

indien van toepassing

Zelf brengen

Indien u zelf de goederen brengt dienen deze aan de zijkant van het pand te worden afgeleverd en wel op de volgende wijze:

In zakken

Kleding/schoenen/tassen

In een doos of zak

Klein huisraad/losse spullen

In een doos

Boeken

Gedemonteerd

Kasten

Op laten halen

Indien wij de goederen bij u ophalen:

Bereikbaar

Goederen dienen op de begane grond klaar te staan. Indien ze buiten staan moeten ze afgedekt zijn tegen weersinvloeden.
Gelieve alles op één plek te verzamelen, goed bereikbaar voor vrachtwagen en medewerker(s).

Aanwezigheid

LET OP: onze medewerkers mogen geen goederen uit schuur of garage halen als u niet aanwezig bent, houdt hier rekening mee.

Flat / Appartementgebouw

De goederen dienen met de lift vervoerd te kunnen worden. De goederen graag zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. Bij het ontbreken van een lift dienen de goederen klaar te staan op de begane grond.

Bijzonderheden m.b.t. op te halen goederen

Wij nemen geen goederen aan die vallen onder het Klein Chemisch Afval.
Artikelen welke groter zijn dan het formaat wat in een personenauto past, en op herbruikbaarheid zijn beoordeeld door de chauffeur, worden gratis na afspraak in het postcodegebied 7621, 7622, 7623, 7625 en 7626 opgehaald. Wij rijden van maandag t/m vrijdag. Ook defecte grote elektrische apparaten nemen wij gratis mee. Wij halen op woensdagen ook op in postcodegebied 7491 (Delden tot Twentekanaal) 7495 (Ambt-Delden tot aan het Twentekanaal en Azelo) elektrische apparaten halen wij daar NIET op.
Verder verwijzen wij u naar onze verkoopvoorwaarden, garantiebepalingen, enz. welke te vinden zijn op onze website en/of in onze winkel.

Winkelwagen